Minituinen (Mini Gardens) at the Fruit Logistica 2015


netherlands_flag_24  Nederlands     united_kingdom_flag_24 English     germany_flag_24 Deutsch

FL2015_websitenetherlands_flag_24
Van 4 tot 6 februari stonden onze Minituinen: de Acre en de Hectare, op ’s werelds grootste beurs voor groente en fruit: de Fruit Logistica 2015 in Berlijn. Hier kregen ze veel belangstelling. Met name wegens: de presentatie als geheel; het feit dat de Minituin kruiden veel langer vers kan houden; en de mogelijkheid voor een gepersonaliseerde print op de zijkant.

united_kingdom_flag_24
Our Mini Gardens were shown to the public at the worlds largest trade show for vegetables and fruits: the Fruit Logistica 2015 in Berlin. Visitors were intrigued by the presentation of the Mini Garden; its capability of keeping fresh herbs much longer fresh; and the opportunity to personalise their Mini Gardens with a private label.

germany_flag_24
Unser Mini Gärten wurden auf der Fachmesse für Obst und Gemüse: Der Fruit Logistica 2015 in Berlin, vorgelegt. Weitere Informationen (auf Englisch) finden Sie hier oder mailen Sie uns bitte.

This entry was posted in nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.