over ons

Biet & Boon maakt tuinen om uit te eten. Onze specialiteit is de Minituin. Maar we adviseren en assisteren ook bij de ontwikkeling van Urban Farming projecten. Onze missie is om u een eigen tuin te leveren om zelf uit te oogsten: lekker vers en elke dag verrassend!

We zijn al een heel eind op weg met deze missie, want onze Minituinen worden gebruikt in bedrijfsrestaurants, op evenementen, in theaters en vele andere horecagelegenheden; Europa’s grootste Urban Farming dak is met onze hulp tot stand gekomen; en met onze mobiele theetuin toeren we door heel Nederland en België.

Biet & Boon is opgericht door Antoine Miltenburg. Opgegroeid tussen de koeien onder de rook van Amsterdam en met de nodige ervaring in voeding, landbouw en horeca, in binnen- en buitenland.

Tijdens reizen door Azië en andere werelddelen zag Antoine dat de mensen daar veel meer met hun eten bezig zijn dan hier in Nederland. Veel mensen hebben een keukentuin, hoe klein dan ook, voor wat verse groente en kruiden. Zo dagelijks met verse ingrediënten bezig zijn ziet hij als ideale manier om beter, gevarieerder en lekkerder te eten. Om nieuwe smaken en toepassingen te ontdekken; maar ook om meer groen in huis te halen.

Dus wilt u ook meer groen en lekker vers eten, neem dan contact met ons op. Wij horen graag hoe wij u van dienst kunnen zijn.


DSC_0387

Comments are closed.