Plantengrow is de webwinkel op het gebied tuinplanten.

Plantengrow is een gerenommeerde leverancier van tuinplanten. Na het bestellen van de tuinplanten zorgen zij dat ze worden geleverd op verschillende veilingen of rechtstreeks van de beste telers.

Dankzij langdurige relaties die we in de loop van de jaren hebben ontwikkeld met veel telers en leveranciers, is ons assortiment niet alleen uitzonderlijk breed, maar ook uniek.

Onze slimme digitale omgeving is ontworpen om onmiddellijk de meest gedetailleerde transacties af te handelen. Elke plant ondergaat zowel bij aankomst als verzending een kwaliteitscontrole. Wij zorgen ervoor dat u altijd realtime inzicht heeft in de status van uw bestelling en dat u dankzij productfoto’s en beschrijvingen altijd precies weet wat u hebt gekocht.

Plantengrow zijn uitgegroeid tot grote leverancier van een breed assortiment kwaliteit tuinplanten. De tuinplanten komen alle vers vanaf diverse kwekerijen.

Het ruime assortiment aan tuinplanten, bestaande uit: Haagplanten, vaste planten, bijen- en nectarplanten, Bladplanten, Borderplanten, Kruidenplanten, Prairieplanten, Rotsplanten, Bodembedekkers, Sierheesters, Siergrassen, Coniferen, Terras- en balkonplanten, Varens, Klimplanten, en Bomen. De planten komen rechtstreeks van de kweker, importeurs en andere professionals vandaan die al tientallen jaren erva ring hebben en groot vakmanschap beheren.

Een tuin draagt bij aan een stukje geluk. En groen om je heen is gezonder voor mens en dier. Als Er leven om je heen is in de vorm van planten, bomen, vlinders, insecten en vogels. Dan zul je de seizoenen ook intenser ervaren.
Voor vele is werken in de tuin een hobby die rust en tegelijkertijd energie geeft. Ook ervaren mensen hier veel plezier aan.

 Waarom kopen bij plantengrow.nl?

Onze website heeft vele voordelen
• Wij zijn aangesloten bij de Thuiswinkel Waarborg. Hierdoor weet je dat je koopt bij een betrouwbare webwinkel.
• Onze planten komen Rechtstreeks van de kweker vandaan
• Ook geven wij een aangroei garantie
• Er is ook een Mogelijkheid om uw tuinplanten te komen afhalen bij 1600 afhaalpunten. Dit heeft als voordeel dat u eerst de planten kan zien en beoordelen op de kwaliteit.
• Achteraf betalen is ook op plantengrow.nl mogelijk
• Alle (tuin) planten worden nauwkeurig verpakt en geleverd
• De bezorging van de bestelde planten zal Binnen 1 tot 4 werkdagen plaatsvinden. Dit in heel Nederland en België.

Mocht je hulp nodig hebben bij het kiezen ban de juiste tuinplanten dan kun je altijd contact opnemen om zo de juiste informatie te krijgen over de keuze van je tuinplanten.