Mobiele theetuin

Het is een opkomend fenomeen: de mobiele theetuin. Steeds vaker staan de grote rekken met heerlijk geurende kruiden op de grasvelden van festivals of onder de hoge plafonds van beurzen. Ook zijn er steeds meer particulieren die zelf een mobiele theetuin oprichten: wie wil er immers niet heerlijk theeën tussen de kruiden waaruit je zelf je theesmaak kunt kiezen.

Perfect voor evenementen

Verse thee wordt door veel mensen geliefd en heerlijk geurende kruiden trekken vaak veel nieuwsgierige klanten. Het is dan ook niet vreemd dat er steeds vaker mobiele theetuinen opduiken op festivals. Mobiele theetuinen zijn in alle soorten en maten te vinden. Zo kan een kleine kar omgebouwd zijn tot minitheetuin, op het kleine oppervlak passen algauw een handvol verschillende kruiden. Daarnaast zijn er ook grotere theetuinen. Deze zijn wellicht lastiger te verplaatsen, maar kunnen een ruim aanbod aan verschillende kruiden aanbieden om je eigen thee van te trekken. Wat voor theetuin je maar hebt, een heerlijk warm kopje thee na een heel lang op een festivalterrein rondgelopen te hebben, is nooit verkeerd.

Voor iedereen

Door de oneindige mogelijkheden van een theetuin is de mobiele theetuin iets voor iedereen. Door de grote keuze uit verschillende kruiden en soms zelfs enkele specerijen zit er voor iedereen wel wat lekkers bij. Daarnaast is de prijs voor een kopje thee uit de theetuin vaak relatief goedkoop: ondanks dat de prijs vaak hoger ligt dan de reguliere kopjes thee, weet je bij een theetuin zeker dat de thee die je dringt vers en lekker is. Je hebt je thee immers zelf samengesteld. De mobiele theetuin is zelfs voor de enkele mensen die niet van thee houden een heerlijke plek om even tot rust te komen. Bovendien verkopen de meeste theetuinen naast thee ook koffie en andere dranken.